Selecteer een pagina

logo-vraagteken hartelijkloopbaanbegeleiding

Als je me vraagt wat ik doe dan zeg ik…

dat ik mensen help ontdekken wat ze blij maakt in hun werk en leven. Vanuit de ontdekking wat je drijfveren zijn en je bewustwording van je aard en potentieel, ga je voortaan bewuste keuzes maken. Je krijgt meer plezier in je werk en activiteiten. Dat geeft energie.

Dat komt niet uit de lucht vallen: ik heb zelf veel verschillende functies gehad, die ik al snel beu was en hup, daar ging ik weer op zoek naar een volgende uitdaging.
Tot ik bedacht dat ik meer moet doen met wat ik als vanzelfsprekend beschouw: contact maken met mensen en verbindingen zien tussen mogelijkheden die niet altijd voor de hand liggen. Ik vind het bijzonder wat er met iemand gebeurt in een loopbaanproces. Dit kon ik niet voldoende kwijt in mijn baan en ik besloot de stap te wagen naar zelfstandig ondernemerschap.

hart-logo-hartelijk-loopbaan

Mijn weg hiernaartoe

Na veel leuke banen kwam een kantelpunt: ik had het niet meer naar mijn zin. Ik kon mijn ei niet kwijt in mijn leven met jonge kinderen en zorgbehoevende ouders en een functie waar ik geen plezier uit haalde. Ik koos voor mij. Dat klinkt simpel maar was het natuurlijk niet: ik blijf vrouw en moeder en dan is kiezen voor jezelf een hele stap. Maar het verlangen en de behoefte naar een verandering was groot.
Met een deeltijd hbo-studie kon ik mijn honger naar kennis voeden, die ik koppelde aan levenservaring en zo kwam ik uit bij loopbaanbegeleiding. Ik kreeg een mooie functie als decaan in het voortgezet onderwijs, maar ik had behoefte aan meer vrijheid. Een volgende sprong in het diepe: zelfstandig ondernemerschap als loopbaanbegeleider.

blauw-puzzelstuk - hartelijk loopbaanbegeleiding

Mijn missie

Worstel je om een baan te vinden die je voldoening geeft? Ik help je graag om uit te zoeken wat er bij jou past. Het is mijn missie dat jou duidelijk wordt wie jij in je hart bent en wat jou in gang zet. Ik geniet ervan dat je passende keuzes gaat maken en energiek en met zelfbegrip in het leven staat. Het maakt me altijd blij wanneer iemand weer gaat stralen en zichzelf leert kennen en omarmen.

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen diep van binnen weet waar zijn werkgeluk ligt. Al is het niet voor iedereen zo gemakkelijk om te benoemen, soms is het wat verstopt. Door samen op onderzoek te gaan, krijg je meer inzicht in je drijfveren, ga je keuzes maken die je energie geven en word je gelukkiger in je loopbaan én leven. Ik geloof dat oprecht.

Mijn aanpak

Je merkt misschien dat ik mezelf geen coach noem, maar loopbaanbegeleider. Voor mij is een coach gericht op jou in je werk toen en nu. Ik begeleid jou naar je volgende stap: een functie elders of andere taken binnen het werk dat je nu doet of in de toekomst wilt doen. We kijken alleen terug wanneer dat nuttig is; ik houd er vooral van vooruit te kijken.
Bij voorkeur werk ik met korte trajecten waarin we starten met een drijfverenanalyse. In het kennismakingsgesprek verkennen we welke werkwijze jou het meeste aanspreekt en wat het beste bij jou en je coachvraag past.

Zoek jij iemand die met je meedenkt en jou begeleidt in de stappen hierna, dan ben ik er voor je. Jij gaat de reis maken en ik mag een eindje meelopen als je gids en reisgezel. Welk pad je neemt, is aan jou.

logo-hartelijk loopbaanbegeleiding

Nog wat informatie over mij

Mijn loopbaan is er een van 12 ambachten, 13 ervaringen. Geen ongelukken, want ik vond het meestal leuk, maar ik heb behoefte aan afwisseling. Hierdoor heb ik nu een ruime ervaring.
Ik ben al lang getrouwd met dezelfde fijne man en samen hebben we twee adolescente zonen. We hebben veel plezier met onze hond waar we mee wandelen in de bossen in onze omgeving. Als geboren Haagse maak je me altijd blij met een bezoek aan zee. Ik ben dol op stedentrips, houd echter niet van shoppen. Spontane ontmoetingen, kennis maken met andere culturen; dat vind ik cadeautjes. Andere mensen vinden me soms ongeduldig, maar dat komt vooral omdat ik altijd snel en meer wil.

Ik houd niet van fietsen. Tuinbonen krijg ik niet doorgeslikt, ik houd ook niet van wijn. Het huishouden is voor mij een enorm energielek: is nooit af, wordt zelden gewaardeerd. Sowieso wordt routine al snel sleur en daar loop ik op leeg.

Mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk, ik heb van nature een brede interesse, vooral in mensen. Er is altijd wel iets te ontdekken wat we gemeen hebben en ons verbindt. De verschillen tussen mensen maken het interessant. Ik ben erg nieuwsgierig naar wie jij bent.

logo-vraagteken hartelijkloopbaanbegeleiding

Wil jij weten waar jouw werkplezier zit?
En welke activiteiten je vooral energie kosten?

blauw-puzzelstuk - hartelijk loopbaanbegeleiding

De eerste stap naar een krachtige loopbaan zet je met het boeken van een gratis en vrijblijvende kliksessie.
Ik neem dan snel contact met je op.