TMA Talentenanalyse

TMA is een objectieve methode om je drijfveren, talenten, valkuilen en ontwikkelmogelijkheden in kaart te brengen. We leggen de relatie tussen jouw talenten en competenties. Je wilt natuurlijk dat die matchen.
Het is aan te vullen met competenties- en capaciteitenanalyses, zodat je een compleet beeld krijgt van wie je bent, wat bij je past en wat je ontwikkelmogelijkheden zijn. Een andere mogelijkheid is een beroepskeuzetest, waarbij altijd de combinatie met jouw talenten wordt betrokken.

logo-hartelijk loopbaanbegeleiding

Voorbeeld van een TMA Talentenanalysetraject:

Afname TMA vragenlijst (online): duur ca. 1 uur

Bespreking van je Talentenanalyse in persoonlijk gesprek: duur 1,5 uur

Heldere rapportage met uitleg van je persoonlijkheid

Aan te vullen met:

[

Loopbaangesprekken met oefeningen

[
TMA Competentieprofiel met 360 graden feedback*
[

TMA Beroepsinteresse analyse*

[

TMA Capaciteitentest*

* Ieder TMA-onderdeel wordt gevolgd door een nabespreking van 1,5 uur en aparte rapportage.

blauw-puzzelstuk - hartelijk loopbaanbegeleiding

‘Monika heeft mij met de TMA Analyse geholpen toen ik in een moeilijke periode zat na een heftige privé gebeurtenis. Hierdoor was ik de drive kwijt voor mijn bedrijf. Iets wat mij in 34 jaar ondernemerschap nog nooit was overkomen. Ik ben altijd nog wel van “niet zeuren, maar doorgaan” maar dit keer werkte dit totaal niet voor mij. Door Monika heb ik veel inzichten gekregen die mij anders naar bepaalde situaties lieten kijken. Haar hulp heeft er mede voor gezorgd dat ik er nu weer voor de volle 100% sta en weer heel veel plezier heb in datgene waar ik supergoed in ben: businesscoaching.’

Sylvia Bouwer

Business coach voor vrouwelijke coaches en therapeuten

* Aanbevolen

logo-hartelijk loopbaanbegeleiding

Ieder traject is maatwerk. We kiezen samen of en zo ja welke, extra analyses (incl. nabespreking van 1,5 uur) gewenst zijn. Daarnaast zijn loopbaangesprekken met oefeningen mogelijk.
Soms ontdekken we gaandeweg het proces dat de focus op iets anders komt te liggen. Dan passen we in overleg het traject naar jouw wensen en behoeften aan.